Sosyal Medyadan Nasıl Para Kazanılır

Sosyal Medyadan Nasıl Para Kazanılır

Yazdıklarımı takip eden birçok insan bana şu soruyu soruyor …

“Aksel, para kazanmama, dünyayı dolaşmama ve eğlenmeme imkan sağlayan bir yaşam tarzı nasıl oluşturabilirim?”

İşte cevabım:

Mobil bir yaşam tarzı oluşturmak için, müşterileriniz için size para vermeye değecek kadar yeterli bir değer sağlamanız gerekir.

Bunu gerçeğe dönüştürmek düşündüğünüzden daha kolay.

Örneğin, bir yerel pizza restoran zincirinin ayda 150 ekstra müşteri kazanmasına yardım edip etmediğinizi hayal edin. Bunun o işyeri için ne kadar önemli olduğunu düşünün.

Muhtemelen, eğer bunu yapabilirseniz, hizmetiniz için ayda 1500 TL talep edebilirsiniz.

Daha da iyisi, bir müşteriyle çalışmaya başladığınızda, işi mümkün olduğu kadar otomatik hale getirebilirsiniz, böylece ayda 1500 TL ödeyen, tekrarlayan bir gelir akışı elde ettiniz – para kazanmak için zaman ayırmadan.

Para kazanmak için kötü bir yol değil, değil mi?

Restoranların pizza satmalarına yardımcı olarak o kadar para kazanmayı kim istemez ki … ya da dışarıdaki diğer küçük işletmelerin (aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla küçük işletme var) daha fazla müşteri kazanmalarına yardımcı olarak para kazanabilirsiniz.

Herhangi bir akıllı işletme sahibi, yukarıdaki örnekte olduğu gibi, birden fazla gelir akışı yaratmak için kârının belirli bir yüzdesini ödemeye istekli olduğundan bu strateji oldukça uygulanabilirdir. Özellikle de size bunu nasıl yapacağınızı benim adım adım şahsen öğreteceğimi düşündüğünüzde.

Bu şekilde para kazanmak harikadır, çünkü geliriniz yarattığınız sonuçlara göre ölçeklenir, bu da aylık gelirinizin zaman içinde artacağı anlamına gelir (gününüze daha fazla mesai saati eklemek zorunda kalmadan).

Küçük işletmelerin sana ayda 1000 ila 10.000 TL ödemelerini sağlayabilirsin. Bunu nasıl başaracağını göstermemi istersen, o zaman sana kitabımı hemen alıp okumaya başlamanı tavsiye ederim.

Bu yeni kitap sosyal medya pazarlama sanatını icra ederken sana aşağıdaki süreçlerde yol gösterir:

  • Sosyal medya pazarlamacılığına hakim olmak (yani, “beğeniler” ve “takipçiler” sayesinde para kazanmak)
  • Bir sosyal medya ajansı başlatmak
  • Aylık 1.000 TL ödeyen ilk müşteriyi bulmak
  • İş yükünüzü otomatikleştirmek
  • İşletmenizi satmak (isteğe bağlı)

Bunu öğretmeye karar verdim, çünkü sosyal medya pazarlaması, küçük işletmelerin çoğu için hala yeni ve korkutucu bir konsept; bu, bugün girişimcilerin girmesi gereken üst düzey bir fırsattır.

Günümüzde küçük işletme sahipleri sosyal medya konusunda genellikle ya hiçbir fikir sahibi değiller, ya da kendilerinin yapacak zamanları yok ve bunun için bir uzmana para ödemeye oldukça istekliler.

Sosyal medyadan para kazanan ilk kişilerden biri olduğum için, küçük işletmeler için sosyal medya pazarlamasını yönetme konusunda size en doğru stratejileri öğretecek olan kişi de benim. Kişisel olarak pazarlama testlerine 2 milyon TL’den fazla yatırım yaptım, bu yüzden neyin işe yaradığını ve neyin işe yaramadığını biliyorum.

Merak ediyor olabilirsiniz, tüm bu anlattıklarım ne anlama geliyor?

Anlamı şu: küçük işletmelerin size ayda 1000 ila 10.000 TL para ödemelerine yardım etmemle ilgileniyorsanız, hızlı davranmanız gerekiyor. Yalnızca sınırlı sayıda kişiyi bu programa alabilirim ve şu anda bu sınıra oldukça yakınız…

Programa katılmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın. Bu eğitimi almak için yarını beklemeyin, çünkü kapanma olasılığı yüksektir.

=> Grubun hala müsait olup olmadığını görmek için buraya tıklayın

Güçlü kalın,
Aksel

Not: Bu eğitim programına katılarak, para kazanmanıza, dünyayı dolaşmanıza ve eğlenmenize aynı anda olanak tanıyan bir yaşam tarzı oluşturabileceğinize inanıyorum. Bir sosyal medya pazarlama ajansı kurmanın sizin için doğru olup olmadığına karar vermek için 4 ayınız (yani 120 gününüz) olacak.