Son 100 Yılın En İyi Liderlerinden Biri Başarının Tanımını Yapıyor…

Son 100 Yılın En İyi Liderlerinden Biri Başarının Tanımını Yapıyor...

Başkalarının başarıyı nasıl tanımladığıyla her zaman ilgilendim.

Onların perspektiflerinden içgörüleri alıp kendiminkiyle birleştiriyorum.Winston Churchill tarafından yazılmış bu alıntıdan öğrenilebilecek çarpıcı bir ilke var.

“Başarı, başarısızlıktan başarısızlığa, heves kaybına uğramadan gitmeye devam etmekten ibarettir.”

Herkes bir şeylerden korkar, ama her şeyden daha sinsi olan bir korku, başarı korkusudur. Başarılı olmak istediğimizden bahsediyoruz, yeni projelere başlıyoruz, yeni bir kitaba başlıyoruz, ancak günün sonunda yolculuğu asla tamamlayamıyoruz. Peki neden?

Winston Churchill’in belirttiği gibi; heves kaybından. Yaşadığımız tüketim dünyasının içinde dikkatimizin dağılmasından. Gerçekte hiçbir şey yapmadan “Yapabileceğimin en iyisini yapıyorum!” demek kolaydır. Fakat artık geçmişi düzeltmeye çalışmayı bırakıp şimdiki zamanı oluşturmaya başlamanın zamanı geldi.

Peki bunu nasıl yaparsın? Sadece para kazanmaya odaklanmadan, bu arzuyu öğrenme ile paylaşmaya kadar önemli ölçüde bir zihniyet değişimi gerekiyor. Durumumuzu iyileştirmek için, başarmak istediklerimizi başarmış, yapmak istediklerimizi yapmış, yaşamayı arzuladıklarımızı yaşamış olan başka insanlardan öğrenmemiz gerekir.

Her birimizin, başarının kendisi için ne olduğunu tanımlamaya zaman ayırması gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra, bir şeyler öğrenebileceğimiz başka insanları aramaya başlayabiliriz.

Online herhangi bir işletmede, organik (yani ücretsiz) trafik almak birçok zor sorunu çözer. Kelimenin tam anlamıyla büyümenizi astronomik ölçüde artırabilirsiniz ve bunu kurmanın size yalnızca zaman maliyeti olur.

Ayrıca, bu ücretsiz trafik yöntemlerini kullanarak nasıl kendi laptopunuzun konforunda çalışabileceğinizi ve büyük satışlar elde edebileceğinizi de öğreneceksiniz.

Bu kitap özellikle “başarı korkusu”nu yenmenize yardımcı olmak için tasarlandı. İş yapmak isteyen herkes için neyin mümkün olduğuna dair yeni bir bakış açısı oluşturuyor.

Bu bilgilere içsel bir yanıt verdiğinizi deneyimleyeceksiniz zaten. Zihniyetinizi değiştirmede büyük bir adım olacak, fakat bilgiyi içselleştirmek ve düşüncenizi değiştirmesine izin vermek için zaman ayırmalısınız.

Laptop Milyoneri“ni satın alıp okumaya başlamadan önce, başarının sizin için ne anlama geldiğini, geleceğinizin nasıl görünmesini istediğinizi gerçekten tanımlamaya biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu yöntemleri öğrenmeden önce bu adımı tamamlamak çok önemlidir, çünkü Winston’un nitelendirdiği gibi, “coşku kaybı” olduğu zamanlarda, motive edici bir rol oynayacaktır.

Bu önerebileceğim tek ve en iyi hazırlıktır – çünkü zihin değişikliği daima vizyondaki bir değişimle başlar.

Eğer değişime hazırım diyorsan buraya tıklayarak laptop girişimcilerinin dünyasına katıl.

Güçlü kal,
Aksel