Maaş, gerçek gelirinizi yansıtmıyor…

Maaş, gerçek gelirinizi yansıtmıyor...

Selam,

Maaş veya garantili gelire sahip olmak sizi geri tutuyor: 
Dışarıda bana gelirlerini nasıl artırabileceklerini danışan birçok insan var. Söyleyeceğim şey aslında bir çoğunuzu şaşırtacak, ancak işte gerçekler… Patronunuza, sizi garantili ücretten çıkarmasını söyleyin.

Artık maaş veya mesai ücreti yok.

Hayatınızı, şirkete ne kadar para kazandırdığınıza bağlı olarak para kazanacak şekilde ayarlayın.

Bundan korkmak ve nedenini sorgulamak anlaşılabilecek bir durum.

İşte cevabım:

Farkında olun veya olmayın garantili ödeme sizi tembelleştirir. İşinizi ne kadar çabuk yaparsanız yapın, ne kadar iyi yaparsanız yapın veya sonuçlarınız ne olursa olsun, aynı parayı alacaksınız. Daha iyi performans göstermeniz için teşvik yok, özellikle de kimse ne yaptığınıza dikkat etmiyorsa.

Kazancınızı sınırlandırmak sizi asla olmak istediğiniz yere götürmez.Garantili ücreti denklemden kaldırırsanız, becerilerinizi geliştirmek ve zanaatınızı geliştirmek için kendinizi teşvik etmiş olursunuz. Kendinizi daha iyi olmaya ve gelişmeye zorlayan bir çevreye ve senaryoya koyun.

Aslında bu şekilde daha fazla para kazanabilirsiniz. Kazancın limitli olduğunda, aynı yerde takılıp kalırsın. Daha az ödeme almazsınız, ama daha da önemlisi, daha fazla ödeme almazsınız.

Gelir durumunu nasıl kontrol altına alacağını bulmak, birçok insanın asla öğrenemeyeceği bir şeydir. Gelir durumunu değiştirmek isteyenler için; tembelliği ve rahatlığı ortadan kaldırın ve uzun vadede daha akıllıca çalışın.

Bu konuyla ilgili olarak uzun vadede size daha çok gelir getirecek bir internet işini nasıl kuracağınızı anlatacağım “Laptop Milyoneri” kitabını öneriyorum.

Ramazan boyunca verdiğim indirimden yararlanmak için buraya tıklayın.

Güçlü kalın,
Aksel

Not; “Laptop Milyoneri” sadece bir süre daha bu fiyattan satılacak. Bu kitabın içindeki bilgiler birçok insanın hayatını değiştirdi ve insanlara hep istedikleri finansal özgürlüğü verdi. %50 indirim fırsatı devam ediyorken kendi kopyanızı hemen alın.