Kendini Yeniden Nasıl Yaratırsın

Kendini Yeniden Nasıl Yaratırsın

Kendini finansal olarak sıkışmış hissediyorsan, şu an bunun için bir şeyler yapmanın ve kendini yeniden yaratmanın tam zamanı.

Ben bekar bir anneyle büyüdüm ve küçükken babam hapisteydi. Çoğu insanın sahip olduğu fırsat ve avantajlara sahip olamadım. Babam olmadan büyüyerek, bir çeşit akıl hocalığını kaçırdım. Bu yüzden liseden sonra kendimi yeniden yaratmaya karar verdim. Finansal anlamda baskı altındaydım ve bana şahsen yardım edebilecek ya da nasıl başarılı olunacağını ya da en azından finansal olarak nasıl istikrarlı olunabileceğinin cevaplarını verebilecek birini tanımıyordum.

Bu yüzden dışarı çıktım ve danışmanlar aradım. İstanbul’da bir seminerde ilk akıl hocam Laptop Milyoneri ile tanıştım. 19 yaşındayken onunla bir iş başlattım ve karlı olduğu ortaya çıktı. Karlı derken bir yılda yaklaşık 12.000 TL kazanmaktan bahsediyorum.

Ama bu, yine de benim için oldukça fazlaydı. Bu yüzden tüm bu akıl hocası olayını devam ettirmeye ve ikiye katlamaya karar verdim. 40’tan fazla ülkeye seyahat ettim. Tazmanya, Kıbrıs, İngiltere, Arjantin ve İrlanda gibi yerlere gittim. Zeki insanlar bulabileceğim her yere baktım. En azından genel olarak para veya başarı hakkında zeki olanlar.

Tahmin edebileceğin gibi, finansal olarak farklı seviyelerde olan 5 “milyoner” danışman bulmayı başardım. Hepsinin hayatı bir anlamda oldukça iyidi ve bana öğretebilecekleri bir şeyler vardı.

Eğer hayatına dönüp baktığında, “Ah, şu kişiyle tanışmak hayatımı değiştirdi.” diyemiyorsan, çok şeyi kaçırıyorsun.

Maddi olarak iyi durumda değilsen veya sadece iyi gidiyorsan ama olmak istediğin yerde değilsen, sadece benim de bir zamanlar aynı durumda olduğumu ve senin için yeni bir hayatın başlayabileceğini söylemek istiyorum. Ancak kendini yeniden icat etmeye hazır ve kararlı olmalısın.

Ben o acıyı hissettim. Çok iyi bir his değil.

Hissedebileceğin tonlarca farklı acı var. Aşktan ve ilişkilerden acı hissedebilirsin. Fiziksel acı hissedebilirsin. Ancak, para ve stres kaynaklı acı, eğer gerçekten kötüyse, en çok acıyı bu verebilir.

Hayatında bu değişikliği yapmanın en hızlı yolu, mentorların yardımıdır. Bana yaşam ve iş hakkında en çok şeyi öğreten Laptop Milyoneri’ni ve hayatım boyunca bana yardım eden diğer 4 milyoner mentoru bulabilecek kadar şanslıydım.

Sana yardımcı olabilecek herhangi bir mentorun olmayabilir. Bu yüzden, farklı türdeki iş ve yöntemler üzerine, bugün başlatabileceğin, sana ekstra gelir getirebilecek ve seni hissettiğin finansal baskıdan kurtarabilecek bu kitabı oluşturdum.

Mentorlarımın bana öğrettiği bilgileri sizinle paylaşma şansı bulduğum için sevinçliyim.

Her şeye yeniden başlamak zorunda olsaydım, bu iş modelleri kullanmam gereken yöntemler olurdu. Çok az ya da hiç parası ya da deneyimi olmayanların 0 TL gelirden yılda 100.000 TL’ye kadar bir kazanç elde etmelerinin en hızlı yolu bu.

Kendini yeniden yaratmak ve banka hesabını değiştirmek istiyorsan, şu an başlamak için en iyi zaman.

Ramazan bitene kadar kitabın fiyatında büyük bir indirim yaparak (%50 indirim!) size bir kolaylık sağlıyorum. Ben buna ‘Ramazan Fırsatı’ diyorum.

Bugün, maliyetin sadece bir kısmı ile “Laptop Milyoneri“ni satın alabilirsiniz.

Bu fiyata, bankayı batırmadan istediğiniz herhangi bir iş modelini deneyebilirsiniz. Aldığınız bu %50 indirimi işinizi finanse etmek ve daha da hızlı büyütmek için kullanın.

Bu, şimdiye kadar yaptığım en iyi indirimlerden biri ve güven bana bu fırsatlar çok sık gerçekleşmiyor.

Ramazan boyunca verdiğim indirimden yararlanmak için buraya tıkla.

Güçlü kal,
Aksel