Büyüyünce ne olmak istiyorsun?

Büyüyünce ne olmak istiyorsun?

Büyüyünce ne olmak istiyorsun?

Geriye dönüp baktığımızda öğretmenlerimiz, eğitmenlerimiz, ebeveynlerimiz ve arkadaşlarımız bilmek istiyor gibiydi. Şüphesiz onlarla paylaştığımız cevap kalbimize en yakın olandı. Çok heyecanlıydık ve neden idollerimiz gibi olmak istediğimizi paylaşmaya hazırdık. Bizim olmak istediğimiz her şeye onlar sahiplerdi, değil mi? Küçük yaşta, çok parası olan biri olmayı, çığlık atan hayranlara ve istediği her şeyi yapma özgürlüğüne sahip olmayı kim hayal etmezdi?

Gerçek şu ki, artık hepimiz büyüdük ve çoğumuz hala eskisinde göre daha az dile getirsek bile, benzer hayaller kuruyoruz.

Belki ünlü bir sporcu, bir rock yıldızı veya bir astronot olmak istemiyoruz ama bu kişilere eşlik eden yaşam tarzını kesinlikle yaşamak istiyoruz.

İzleyicilerime defalarca basit bir soru ile… “Kendi işinizi kurarak ne elde etmeyi umuyorsunuz?” diyerek anket yaptım.

Kaçınılmaz olarak cevap tabiki, özgürlük ve yaşam standardını arttırma arzusundan kaynaklanıyor.

Sorun şu ki, çoğu insan bu hedefe nasıl ulaşacağını öğrenmeye istekli değil. Durumlarını, geçmişlerini ve “yeterli zaman veya paraya sahip olmamalarını” suçluyorlar.

“Bir adam koşullarını doğrudan seçemez, ama düşüncelerini seçebilir ve dolaylı olarak, ve kesinlikle, koşullarını şekillendirebilir.”
– James Allen

Durumunu değiştirmek ister misin? Onları görme şeklini değiştir. Bu her zaman %100 kontrol sahibi olacağın bir şey. Bunu yap ve hayatının aldığı yönü nasıl değiştireceğini öğrenme yolundasın.

Hem özgürlüğü hem de yaşam standardını arttırma yolunda geliştirebileceğin önemli bir varlık da idollerin oyun kitabından bir sayfa çıkarmak. Binlerce hayranın olacağı bir şey yarat.

Bu, bir tür “ego tatmini” için hayranlar oluşturmakla ilgili değil, bu stratejik bir hayran kitlesi oluşturmakla ilgili, böylece hem insanların hayatlarına değer katabilir hem de bunun etrafında bir işletme kurabilirsin.

Şimdi, bir rock yıldızı çığlık atan hayranlarından bahsetmiyorum; Size yatırım yapan hayranlar ve sizin onlara verebilecekleriniz hakkında konuşuyorum.

Kendi mesajını duyurabileceğin büyük bir platforma sahip olmanın nasıl hayatını değiştirebileceğini bir düşün.

Nasıl yapılacağını öğrenmene yardım etmek isterim…

Laptop Milyoneri kitabımda, nasıl doğrudan bir spot ışığının altında olmadan, ünlülerin bile gıpta ile izleyeceği yaşam tarzını yaşayabileceğine dair eğitimler veriyorum.

İşin sırrı, aylık milyarlarca kullanıcının girdiği en büyük sosyal medya ağına dayanıyor, kendi nişinize özel hayran sayfalarına sonsuz miktarda trafik göndererek kendi online imparatorluğunu kurabilirsiniz.

Sonuç? Laptop Milyoneri, işini uzun vadeli sürdürülebilir bir makineye dönüştüren 200.000 kişilik dev bir e-posta listesi oluştururken, 500.000’in üzerinde takipçi ve milyonlarca dolar gelir elde etti.

Sinir bozucu basın mensupları, ısrarcı paparazziler, çığlık atan hayranlar, hiç şöhret yok (eğer istemiyorsan)… sessizce… bunu sadece dizüstü bilgisayarını ve WiFi bağlantısını kullanarak yapıyor.

İşte en iyi kısmı… Bu işletme modeli dünyanın her yerinde çoğaltılabilir ve uygulanabilir. Kitabımda, bunun sizin için nasıl işe yarayacağını da açıklıyorum.

Kitabımı okuduğunuzda, öğrenecekleriniz:

  • – Trafik ve potansiyel müşteri kitlesi oluşturmak için sosyal medya sayfalarında basit yarışmalar ve anketler nasıl yapılır?
  • – İlk hayran sayfasını kurmak için atılması gereken basit adımlar.
  • – Yüzlerce, hatta binlerce kişilik hayran sayfaları oluşturmak için kullanılan gizli formül.
  • – Hayran sayfası işini nasıl kurabileceğinize dair “Perde Arkası”.
  • – ÖRNEK VAKA ANALİZLERİ: Nasıl binlerce dolar pasif gelir elde edilir. Hiçbir ücretli reklam aracı kullanmadan.

Bu eğitimde yerinizi almak için buraya tıklayın (sınırlı sayıda var).

Bu eğitim eğer aşağıdaki özellikleri taşıyorsanız tam size göre…

  • …çok az deneyiminiz olsa bile, sıfırdan uzun vadeli bir online işletme kurun.
  • …hangi sektörde olursanız olun, mevcut işinizi büyütün.
  • …çok az zaman / iletişim gerektiren, az bakım gerektiren bir işletmeye sahip olmak.

Bu kadar fazla değeri, hiç kimse bu kadar düşük bir fiyata vermez. Bu yüzden gelecek birkaç dakikanızı ayırmanızı ve hala fırsatınız varken bu eğitim için yerinizi kaydetmenizi öneririm.

Bu programda yerinizi ayırtmak için buraya tıklayın.

Hayatta birçok seçenekle karşı karşıyayız ve aldığımız kararlar ya bizim için ya da bize karşı çalışıyor. Doğru kararı vereceğinize ve bu eğitim kitabını alıp okuyacağınızdan eminim.

Büyüdüğünde ne olmak istediğini soran o çocukluk öğretmeninle, eğitmeninle ya da arkadaşınla sokakta karşılaştığını hayal et. İfadelerini bugün olduğunuz kişiyi öğrendikten sonra görmek küçükken olmak istediğiniz kişinin hayatını yaşamaktır.

İçinde yaşadığımız bu yenilikçi çağın avantajını kullanın ve bu dünyadaki yerinizi güvence altına alın.

Güçlü kal,
Aksel