Başarının sırrı kendi kendine öğrenmektir

Başarının sırrı kendi kendine öğrenmektir

Benim favori alıntılarımdan biri Jim Rohn tarafından:

Örgün eğitim geçiminizi sağlar; kendi kendine eğitim size bir servet kazandırır.”

Laptop Milyoneri kitabını oluşturmaya karar verdiğimde, düşünce yapım bunun insanlara normal 9-6’ya alternatif olabileceği yönündeydi.

Bugün geldiği nokta ise çok daha fazlası. İnsanlar sadece tek bir müşteriyle verdikleri paranın iki katını, bazen de üçe katını kazanıyor. Kendilerine yatırım yapma fırsatını yakaladılar, böylelikle zaman geçtikçe ek gelir elde ettiler.

Programa yatırım yapan ilk kişilerden biri olan 22 yaşındaki Hamza Çetin’e bir göz atın (aslında kendisi programa hala beta aşamasındayken girmişti).

Hamza, Laptop Milyoneri programına dahil olduktan sadece iki ay sonra, oluşturduğu Ayakkabı Cini projesi sayesinde eğitim için verdiği paranın 10 katından fazlasını geri kazandı.

Onunla, bu ilk internet işini nasıl kurabildiği hakkında konuştum.

İlk girişimlerinden birini perakende ayakkabı mağazası olarak seçti çünkü Hamza, Laptop Milyoneri kitabını okuduktan sonra sosyal medyayı güçlü bir pazarlama aracı olarak kullanmanın değerine ve faydasına ikna oldu. Bu, kitapta size nasıl ustalaşacağınızı öğrettiğim şeylerden biri.

Bu, kitabımın size nasıl yapılacağını öğrettiği şeylerden sadece bir tanesi. İşletmenizin avantajına farklı sosyal medya platformlarını nasıl kullanacağınız konusunda size adım adım rehberlik etmenin yanı sıra, ilk müşterinizi nasıl kazanacağınızı ve nasıl bir pazarlamacı gibi düşüneceğinizi de öğretiyorum.

Maalesef şu anda programdaki alanın sınırlı olduğu bir noktaya geldik ve kitabın fiyatını bu ay 2 katına çıkarıyoruz.

Bir şeyi kesinlikle netleştirmemiz lazım, ŞU AN kaydolmak için en iyi zaman.

Neden mi?

Çünkü, gelecekte Laptop Milyoneri programıma yeni içerikler eklemeye karar verirsem, bu kadar düşük fiyattan alacağınızı garanti edemem.

Dersleri girişimcilikle ilgili ve taze tutmak için programa yeni içerikler eklenecek ve bu sayede nasıl bir internet girişimcisi olunacağı hakkında en güncel bilgileri almış olacaksınız.

Peki daha ne bekliyorsun? Şimdi bir şansın varken Hamza’nın yaptığı gibi, yeni bir hayata başlamaya hazır mısın?

Acele et. Zaman geçiyor ve karar vermek için üç haftadan az zamanın var.

Güçlü kal,
Aksel