Birden Fazla Gelir Kaynağı Nasıl Yaratılır

Birden Fazla Gelir Kaynağı Nasıl Yaratılır

Neden çoğu insan kalıcı bir zenginlik inşa etmekte başarısız oluyor?

Warren Buffet, öğrenebileceğiniz en önemli ilkelerden birinin birden çok gelir kaynağı oluşturmak olduğunu söylüyor. Pek çok insan tek bir gelir kaynağına güveniyor ve onu kaybettiklerinde parasız kalıyorlar.

Dolar milyarderi Warren Buffet’ın kaç tane farklı gelir kaynağı var?

Yetmiş tane.

Eğer yalnızca mesleğinden gelen maaşa güvenen insanlardansanız (bu insanların %99’unu kapsıyor), yaşamda çok fazla strese maruz kalacaksınız. Kazanmanız gerekenden daha az para kazanacaksınız. Hayatınızdan çok daha az zevk alacaksınız. Ve o kadar fazla seyahat edemeyeceksiniz.

Daha büyük sorun ise, isteseniz bile piyasada çeşitli gelir kaynakları veya gelir üreten varlıkların nasıl oluşturulacağına dair pratik bir adım adım sistem, şablon veya kılavuz bulunmamasıdır.

Siz uykudayken, yorgunken, hastayken veya tatildeyken bile, günün her saatinde sizin için çalışmaya ve para kazanmaya devam edecek varlıklar oluşturmaktan bahsediyorum.

Zamanın başlangıcından beri insanlar temel ihtiyaç olarak; yiyeceğe, suya ve barınmaya ihtiyaç duyuyorlardı. Sonuncusu hakkında konuşalım.

İnsanlar biz doğduğumuzdan beri emlaktan para kazanıyorlar ve yakın gelecekte de buradan para kazanmaya devam edecekler. Bunun nedeni, diğer insanların her zaman bir barınağa ya da yaşayacak bir yere ihtiyaç duymalarıdır.

Bir gayrimenkul yatırımına sahip olmayı düşünmek korkutucu olabilir, ancak bunu doğru yaparsanız, yavaşça yapabilir ve yaşamınız boyunca size bakacak uzun süre gelir üretmeye devam eden varlıklar oluşturabilirsiniz.

Neden herkes bunu yapmıyor? Çünkü onlara bunu yapmaları öğretilmedi. Henüz nasıl ev satın alınacağını bilmiyorsunuz, çünkü kimse size nasıl yapılacağını göstermedi.

Benim akıl hocalarımdan biri, bir zamanlar gayrimenkulle olan ilişkimi güçlendiren bu inanılmaz benzetmeyi paylaştı.

Yatırım ve iş yapmanın bir çocuk yetiştirmek gibi olduğunu söyledi:

“Çocuk ilk doğduğunda, uykusuz geceler geçiriliyor ve bebek bezleri değiştiriliyor. Üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra, hala zor ama geceleri uyuyabiliyorsun. On yıl sonra, çocuğunuz okula giderken daha fazla özgürlüğe sahipsiniz. Ve 20’li, 30’lu ve sonraki yaşlarda – onlar sadece kendi kendine yetebilmekle kalmıyorlar, aynı zamanda yaşlandığınızda da sizinle ilgilenebiliyorlar.”

Eğer doğru yaparsanız, bir gayrimenkul yatırımcısı olarak sizin de dört gözle beklediğiniz şey budur.

Gayrimenkul, pasif gelir yaratmanın en iyi yollarından biridir. İnşaat ve emlak sektörü Türkiye’de diğer tüm mesleklerden daha fazla milyoner yarattı. Birden fazla gelir kaynağı oluşturmak ve bunu insanlar için servet yaratma konusunda kanıtlanmış bir sicile sahip işlerle yapmak kulağa oldukça mantıklı geliyor.

Size bunun, adım adım, nasıl yapılacağını göstermek istiyorum. Benim görevim size hiçbir şey bilmeden ve sermayeniz olmadan nasıl gelir yaratacak bir şey yapılacağını göstermek.

Çoklu gelir akışı yaratmak için kendi internet işleri ve gayrimenkul yatırımları sayesinde 28 yaşında milyoner olan akıl hocam, kendim ve size yardımcı olabilecek kendi sürdürülebilir işinizi kurma planını size verecek olan diğer uzmanlardan nasıl yapılacağını öğrenmek için kitabımı satın alıp okumanız gerekiyor.

Bu kitaptan sınırlı sayıda var ve fiyatı ortalamanın biraz üstünde olacak çünkü dürüst olmak gerekirse, piyasayı tüm sırlarımızı bilen çok fazla insanla aşırı doldurmak istemiyorum. Kitabı gerçekten satın alıp okuyan arkadaşlara avantaj sağlamak istiyorum.

Bildiğimiz iş kurma stratejilerini bildiğiniz zaman, piyasadan bağımsız olarak para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Temel olarak ekonomik durgunluktan etkilenmeyen, pazarın nasıl göründüğüne bakılmaksızın, size bir nakit akışı oluşturmak için doğru işi nasıl seçeceğinizi göstereceğiz.

Tüm işler aynı şekilde yaratılmaz ve kitabın içinde buna da değineceğiz. Otopilotta çalışan bir internet işi kurma oyununda adım adım ilerleyeceğiz, böylece bildiğimiz her şeyi anlayabilirsiniz.

İlk internet işinizi kurmayı ve büyütmeyi, bu işi nasıl elinizde tutacağınızı, bu işi nasıl yöneteceğinizi ve işinizi pazarlama da dahil olmak üzere başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi öğrenmiş olacaksınız.

Mali durumunuzu tersine çevirmek, daha iyi bir hayat sürmek ve pasif gelir oluşturmak için gerekli adımı siz atacaksınız.

Güçlü kalın,
Aksel

Not: Bu eğitim programına katılarak, para kazanmanıza, dünyayı dolaşmanıza ve eğlenmenize aynı anda olanak sağlayan bir yaşam tarzı oluşturabileceğinize inanıyorum.